SERVIS

 

Nudimo Vam popolno vzdrževanje vašega vozila z usposobljenim kadrom, ki se stalno dodatno izobražuje za spremljanje vseh novosti pri tehnično vedno bolj zapletenih sistemih v vašem vozilu. Z najnovejšimi diagnostičnimi napravami, hitro najdemo težavo pri vašem vozilu.

Čakalna doba na našem servisu je kratka, zaradi kvalitetnega in čim krajšega popravila pa se je priporočljivo na redna vzdrževalna dela vnaprej naročiti, medtem ko manjše okvare in izredne napake poskušamo odpraviti takoj.

Za še hitrejšo rešitev vaših težav, imajo naše stranke tudi možnost elektronske prijave na servis. Za elektronsko naročanje kliknite tukaj in v meniju SERVISER izberite AS TUHTAR.

01

STORITVE

02

VULKANIZERSTVO

Našim strankam nudimo vse vrste vulkanizerskih storitev za osebna in dostavna vozila. Strokovno usposobljen kader temeljito poskrbi za vaše vozilo, da boste vedno varni na cesti.

Pri nas lahko po ugodnih cenah naročite vse vrste kvalitetnih pnevmatik. Poskrbimo pa tudi za montažo in skladiščenje letnih oziroma zimskih pnevmatik.

03

SERVIS KLIMATSKIH NAPRAV

 

Klimatska naprava je danes že skoraj obvezna oprema vsakega novega vozila. Zaradi pogoste uporabe, pa moramo občasno poskrbeti za njeno ponovno polnjenje.

Pri nas poskrbimo za kvaliteten servis in polnjenje klimatske naprave, da vam bo v poletnih mesecih na poti vedno prijetno hladno.

04

VZDRŽEVANJE MENJALNIKOV

Izvajamo strokovno menjavo ojla in filtra na avtomatskih menjalnikih vseh vrst. Redno vzdrževanje avtomatskega menjalnika je ključno za njegovo dolgo življenjsko dobo. Z menjavanjem olja in filtra dosežete manjšo porabo goriva, mehkejše prestavljanje in precej zmanjšate verjetnost okvare menjalnika.

05

POPRAVILA NA TERENU
 

Za naše redne stranke, se po potrebi odpravimo na teren. Če vas recimo doleti neprijetna okvara akumulatorja, nas lahko kontaktirate in vam glede na oddaljenost in razpoložljivi čas kar najhitreje dostavimo in zamenjamo stari akumulator z novim. V primeru večjih okvar, pa se lahko v vašem imenu dogovorimo za prevoz vašega avtomobila na naš servis.

  • facebook-square

© 2016 by Rok Kuzem